Skisafari bij de Poolcirkel

Off-piste skiën bij het licht van de middernachtzon in Zweeds Lapland en de Noorse fjorden, dat is mogelijk met Edward Bekker ski & alpinisme.

Een avontuurlijke ski-expeditie naar het hoge noorden als in de Alpen het seizoen al voorbij is en off-piste skiën bij het licht van de middernachtzon in Zweeds Lapland en de Noorse fjorden is een onvergetelijke gebeurtenis.

Edward Bekker ski & alpinisme organiseert deze unieke tocht voor skiërs met off-piste en toerski ervaring die beschikken over een uitstekende lichamelijke conditie voor 4 tot 5 uur lopen per dag. Er zullen maximaal 6/7 deelnemers per gids meegaan. De ski expeditie naar het hoge noorden vindt plaats van 9 tot 18 april 2010.

Voor de reis betaalt u 2250 euro per persoon inclusief gidskosten, vlucht Amsterdam-Kiruna en Tromso-Amsterdam. 9 dagen halfpension in hotels, lodges en hutten. Lawinematerialen, transfers ter plaatse in minibus. Excl. Liften en kosten helikopterskiën.

Edward Bekker is de eerste Nederlands UIAGM/IVBV erkende berggids en organiseert al jaren ski- en bergsportreizen. Van bergsportcursussen voor beginners in de Alpen tot wereldwijde klimexpedities naar de 7 Summits.

Voor elk niveau heeft EB Ski & Alpinisme een op maat gesneden programma in huis. Edward Bekker en zijn team van UIAGM erkende berg- en skigidsen staan garant voor topkwaliteit in bergsport, waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content