Andorra is niet de meest bekende skibestemming in Europa, maar daarom zeker niet minderwaardig.

Met 300km skipistes is Andorra het grootste skistation van het land der Pyreneeën. Het is nog een heel jong skigebied waardoor de infrastructuur nieuw en modern is. De hele winter lang is er sneeuwgarantie, dit in combinatie met de mediterraanse zon die er zo'n 300 dagen per jaar schijnt.

Skiën is niet het enigste wat u in Andorra kan doen. In het Zuiden kan u gaan langlaufen en de langste rodelbaan ter wereld (5,2km lang) vindt u er ook terug.

Andorra wordt dit weekend ook extra belicht in Vlaanderen Vakantieland op één. Uit onderzoek blijkt dat de inwoners van Andorra de langst levende mensen op aarde zijn, reporter Vincent probeert het geheim te onthullen.

Hanne Vandevoorde

Praktisch. Meer informatie over vakantie in Andorra via www.andorratoerisme.com. Vlaanderen Vakantieland op één, zaterdag 26 december om 18u10, heruitzending zondag 27 december om 17u10.

Andorra is niet de meest bekende skibestemming in Europa, maar daarom zeker niet minderwaardig. Met 300km skipistes is Andorra het grootste skistation van het land der Pyreneeën. Het is nog een heel jong skigebied waardoor de infrastructuur nieuw en modern is. De hele winter lang is er sneeuwgarantie, dit in combinatie met de mediterraanse zon die er zo'n 300 dagen per jaar schijnt. Skiën is niet het enigste wat u in Andorra kan doen. In het Zuiden kan u gaan langlaufen en de langste rodelbaan ter wereld (5,2km lang) vindt u er ook terug. Andorra wordt dit weekend ook extra belicht in Vlaanderen Vakantieland op één. Uit onderzoek blijkt dat de inwoners van Andorra de langst levende mensen op aarde zijn, reporter Vincent probeert het geheim te onthullen. Hanne VandevoordePraktisch. Meer informatie over vakantie in Andorra via www.andorratoerisme.com. Vlaanderen Vakantieland op één, zaterdag 26 december om 18u10, heruitzending zondag 27 december om 17u10.