Singapore Airlines vernieuwt de inrichting van zijn vliegtuigen

Singapore Airlines gaat de inrichting van zijn vliegtuigen volledig vernieuwen.

Singapore Airlines staat bekend om de uitstekende service, verzorgd door in traditionele sari’s gehulde en altijd vriendelijke stewardessen en prijkt steevast op de lijstjes van de beste vliegmaatschappijen ter wereld.

Zowel in economy, business als first class worden de stoelen vernieuwd en voorzien van kussens in de nek en rug om het zitgemak te verhogen. Ook krijgen de passagiers meer persoonlijke ruimte en meer plaats voor hun benen.

De entertainment systemen met een grote keuze aan films, televisieprogramma’s, muziekzenders en spelletjes, krijgen grotere touchscreens. De passagiers in de business en first class kunnen hun brede stoelen eenvoudig omvormen tot een comfortabel bed met een lengte van zo’n twee meter.

Singapore, Zuidoost-Azië in het klein

Singapore wordt door Europese toeristen vaak enkel gezien als tussenstop op weg naar een andere bestemming. Maar alleen al uit het feit dat het kleine land jaarlijks 15 miljoen toeristen trekt, blijkt dat het de moeite waard is om er minstens een paar dagen te blijven. Zeker voor toeristen die Zuidoost-Azië niet goed kennen.

Verscheidene culturen en religies leven er harmonieus samen, naast moderne wolkenkrabbers liggen traditionele wijken als Little India en Chinatown en na het nuttigen van streetfood aan lange tafels in de open lucht kun je tot in de vroege uurtjes dansen op de ritmes van bekende dj’s in een van de vele trendy bars.

Singapore Airlines vliegt naar 62 bestemmingen in 34 landen waaronder Brussel. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content