Het beroemde tekenfilmkarakter Shrek, bedacht door Dream Works Animation, is nu te zien in Movie Park Germany nabij Bottrop/Kirchhellen. Het wereldberoemde groene monster schittert er in een adembenemende 4-D-film. Het Shrek-theater in het Duitse film- en entertainmentpark is het eerste in Europa.

Het groene monster Shrek is, sinds de verschijning van de eerste gelijknamige film in 2001, uitgegroeid tot een wereldster. Samen met zijn vrouw Fiona en de pratende en zingende ezel Donkey beleeft hij de spannendste avonturen. Zo redden Shrek en Donkey in 'Shrek' Fiona uit handen van een corrupte landheer en reizen ze in 'Shrek 2' en 'Shrek the Third' met zijn drieën naar het koninkrijk 'Far Far Away'.
4D nóg spannender
Movie Park Germany presenteert nu een 4-D-film die de avonturen van Shrek en zijn naasten nóg spannender maakt. Dankzij de speciale effecten en de bewegende stoelen kunnen toeschouwers de avonturen niet alleen horen en - door een 3-D-bril - zien, maar ook voelen. De vijftien minuten durende film is alleen in MoviePark Germany met speciale effecten te zien en wordt vertoond in het Nederlands, Duits en Engels.

DreamWorks Animation richt zich op de ontwikkeling en productie van computer generated (CG) animatiefilms van hoge kwaliteit, die aantrekkelijk zijn voor een breed publiek. Het bedrijf heeft in totaal vijftien animatiefilms uitgebracht, waaronder Antz, Shrek, Shrek 2, Shark Tale, Madagaskar, Over the Hedge, Shrek the Third en Bee Movie. De nieuwste film van DreamWorks Animation, Kung Fu Panda, is vanaf 6 juni 2008 te zien in de bioscoop in de Verenigde Staten.

Movie Park Germany
Movie Park Germany bestaat ruim tien jaar en is sinds 2004 onderdeel van de StarParks Groep. Het familiepark, dat zich richt op de wereld van film en entertainment, biedt bijna 50 attracties voor groot en klein, waaronder een stuntshow, uitdagende achtbanen en evenementen als de Hollywood Summer Nights en het Halloween Horror Feest. In 2007 opende Movie Park Germany het eerste Nickland van Europa. Nickland is zo succesvol dat het in mei 2008 uitgebreid wordt met acht nieuwe attracties.

Movie Park Germany is in 2008 van 15 maart t/m 2 november geopend. Informeer goed naar de openingstijden: op sommige dagen in het voor- en naseizoen is het park alleen opengesteld voor speciale groepen. De entreeprijs is € 26 voor kinderen en senioren, en € 30 voor volwassenen. Movie Park Germany heeft diverse aantrekkelijke aanbiedingen. Zo kunnen schoolklassen een bezoek brengen tegen een derde van de prijs.

Het beroemde tekenfilmkarakter Shrek, bedacht door Dream Works Animation, is nu te zien in Movie Park Germany nabij Bottrop/Kirchhellen. Het wereldberoemde groene monster schittert er in een adembenemende 4-D-film. Het Shrek-theater in het Duitse film- en entertainmentpark is het eerste in Europa.Het groene monster Shrek is, sinds de verschijning van de eerste gelijknamige film in 2001, uitgegroeid tot een wereldster. Samen met zijn vrouw Fiona en de pratende en zingende ezel Donkey beleeft hij de spannendste avonturen. Zo redden Shrek en Donkey in 'Shrek' Fiona uit handen van een corrupte landheer en reizen ze in 'Shrek 2' en 'Shrek the Third' met zijn drieën naar het koninkrijk 'Far Far Away'. 4D nóg spannender Movie Park Germany presenteert nu een 4-D-film die de avonturen van Shrek en zijn naasten nóg spannender maakt. Dankzij de speciale effecten en de bewegende stoelen kunnen toeschouwers de avonturen niet alleen horen en - door een 3-D-bril - zien, maar ook voelen. De vijftien minuten durende film is alleen in MoviePark Germany met speciale effecten te zien en wordt vertoond in het Nederlands, Duits en Engels.DreamWorks Animation richt zich op de ontwikkeling en productie van computer generated (CG) animatiefilms van hoge kwaliteit, die aantrekkelijk zijn voor een breed publiek. Het bedrijf heeft in totaal vijftien animatiefilms uitgebracht, waaronder Antz, Shrek, Shrek 2, Shark Tale, Madagaskar, Over the Hedge, Shrek the Third en Bee Movie. De nieuwste film van DreamWorks Animation, Kung Fu Panda, is vanaf 6 juni 2008 te zien in de bioscoop in de Verenigde Staten.Movie Park Germany Movie Park Germany bestaat ruim tien jaar en is sinds 2004 onderdeel van de StarParks Groep. Het familiepark, dat zich richt op de wereld van film en entertainment, biedt bijna 50 attracties voor groot en klein, waaronder een stuntshow, uitdagende achtbanen en evenementen als de Hollywood Summer Nights en het Halloween Horror Feest. In 2007 opende Movie Park Germany het eerste Nickland van Europa. Nickland is zo succesvol dat het in mei 2008 uitgebreid wordt met acht nieuwe attracties. Movie Park Germany is in 2008 van 15 maart t/m 2 november geopend. Informeer goed naar de openingstijden: op sommige dagen in het voor- en naseizoen is het park alleen opengesteld voor speciale groepen. De entreeprijs is € 26 voor kinderen en senioren, en € 30 voor volwassenen. Movie Park Germany heeft diverse aantrekkelijke aanbiedingen. Zo kunnen schoolklassen een bezoek brengen tegen een derde van de prijs.