Schiphol verkozen tot beste luchthaven in Europa

Amsterdam Airport Schiphol heeft voor de vierde keer ‘Aci Europe Best Airport award’ in de categorie luchthavens met ‘meer dan 25 miljoen passagiers’ gewonnen.

Amsterdam Airport Schiphol heeft voor de vierde keer ‘Aci Europe Best Airport award’ in de categorie luchthavens met ‘meer dan 25 miljoen passagiers’ gewonnen. Een jury van onafhankelijke experts beoordeelde Schiphol als luchthaven met uitstekende diensten en faciliteiten met in het bijzonder aandacht voor zowel duurzaamheid, milieu en omgeving. Dit jaar delen Amsterdam Airport Schiphol en Londen Heathrow de eerste plaats.

In 2009, 2011 en in 2012 heeft Schiphol deze prijs ook ontvangen. President & CEO Jos Nijhuis: “We zijn bijzonder trots dat we voor de vierde keer deze prijs in ontvangst mogen nemen. Dit is mede te danken aan onze homecarrier KLM en haar fijnmazige netwerk dat de wereld omspant. Deze award is een erkenning van ons streven om ‘Europe’s preferred airport’ te zijn en te blijven. De komende jaren investeren we in capaciteit en kwaliteit om onze toonaangevende positie in Europa vast te kunnen houden.”

Schiphol mocht eerder dit jaar de Skytrax award voor Europe’s best airport in ontvangst nemen. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content