Samen overwinteren in Thailand of Portugal

© iStockphoto

Touroperator ZonPlus organiseert overwinterreizen voor en met Vlamingen. Ze hebben zo gezelschap aan elkaar en kunnen in het buitenland hun moedertaal blijven spreken.

De nieuwe generatie ouderen leeft gezonder, actiever en langer dan vroeger, en wil na het pensioen nog volop van het leven genieten. Door te overwinteren in een warm land bijvoorbeeld. En net dat maakt ZonPlus mogelijk.

Deze touroperator organiseert overwinterreizen voor en met Vlamingen. Het gaat daarbij niet om strak georganiseerde groepsreizen, maar de deelnemers vertrekken wel samen, verblijven in hetzelfde hotel en kunnen deelnemen aan gezamenlijke activiteiten of excursies. Op die manier hebben de overwinteraars gezelschap van elkaar en kunnen ze hun moedertaal blijven spreken.

ZonPlus biedt deze winter twee reizen aan: van 15 november tot 15 december naar de Algarve (vanaf 1185 euro) en van 10 januari tot 23 februari naar Hua Hin in Thailand (vanaf 2993 euro).

Bij de prijs inbegrepen zijn de vliegreis, de transfers van en naar het hotel, een welkomstdiner, logies met ontbijt en twee begeleide dagexcursies. Deelnemen aan meer excursies kan op facultatieve basis. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content