Afgelopen jaar introduceerde Eurocamp luxe safaritenten waarin u op een aangename manier kunt kamperen en genieten van het buitenleven.

De tenten oogstten meteen een enorm succes, daarom breidt Eurocamp het aantal plaatsen uit van vier naar zestien bestemmingen in Frankrijk, Italië, Spanje en Zwitserland.

De safaritenten lijken op Zuid-Afrikaanse tenten en zijn ingericht met houten meubelen, in de twee ruime slaapvertrekken staan comfortabele bedden en de keuken is comfortabel. U beschikt zelfs over een eigen terras.

In het voorseizoen betaalt u vanaf 44 euro per nacht per accommodatie. In het hoogseizoen beginnen de prijzen bij 89 euro per nacht per accommodatie.

Informatie en reservering:

+ 31334602727

Eurocamp.be

Maaike Schwering

Afgelopen jaar introduceerde Eurocamp luxe safaritenten waarin u op een aangename manier kunt kamperen en genieten van het buitenleven. De tenten oogstten meteen een enorm succes, daarom breidt Eurocamp het aantal plaatsen uit van vier naar zestien bestemmingen in Frankrijk, Italië, Spanje en Zwitserland. De safaritenten lijken op Zuid-Afrikaanse tenten en zijn ingericht met houten meubelen, in de twee ruime slaapvertrekken staan comfortabele bedden en de keuken is comfortabel. U beschikt zelfs over een eigen terras. In het voorseizoen betaalt u vanaf 44 euro per nacht per accommodatie. In het hoogseizoen beginnen de prijzen bij 89 euro per nacht per accommodatie.Informatie en reservering: + 31334602727Eurocamp.be Maaike Schwering