Ryanair kreeg een score van 40 procent en doet het daarmee een stuk slechter dan andere korteafstandsmaatschappijen zoals Thomas Cook Airlines (52 procent) en Wizz Air (54 procent). Reizigers tonen zich vooral ontevreden over geannuleerde vluchten, de steeds veranderende bagagevoorschriften en de dalende stiptheid. Ook voor boarding, zitcomfort, cabineomgeving en eten en drinken gaven reizigers de lagekostenmaatschappij de laagste scores.

Duizenden deelnemers aan de enquête geven aan dat ze 'nooit meer met Ryanair willen vliegen, ook al is de maatschappij goedkoper dan de concurrentie'.

Ryanair kreeg een score van 40 procent en doet het daarmee een stuk slechter dan andere korteafstandsmaatschappijen zoals Thomas Cook Airlines (52 procent) en Wizz Air (54 procent). Reizigers tonen zich vooral ontevreden over geannuleerde vluchten, de steeds veranderende bagagevoorschriften en de dalende stiptheid. Ook voor boarding, zitcomfort, cabineomgeving en eten en drinken gaven reizigers de lagekostenmaatschappij de laagste scores. Duizenden deelnemers aan de enquête geven aan dat ze 'nooit meer met Ryanair willen vliegen, ook al is de maatschappij goedkoper dan de concurrentie'.