Michael O'Leary, de controversiële topman van Ryanair wil de prijzen voor bagage blijven verhogen, tot niemand nog iets meeneemt. 'We zullen de kosten zo lang opvoeren tot we van de bagage verlost zijn', zei de om zijn provocerende uitspraken bekendstaande Ier in Londen.

Ryanair heeft het aantal passagiers die bagage opgeven al met 19 procent kunnen terugdringen en spaart daardoor naar eigen zeggen 'een vermogen' uit. O'Leary zegt dat er altijd wel passagiers zullen zijn, die zodanig veel bagage hebben dat die niet mee in de cabine genomen kan worden.

Bovendien bekijkt O'Leary of er ook voor handbagage geen kosten geheven kunnen worden, al denkt hij dat 'het onwaarschijnlijk is dat we dat zullen doen'. (Belga/KVDA)

Michael O'Leary, de controversiële topman van Ryanair wil de prijzen voor bagage blijven verhogen, tot niemand nog iets meeneemt. 'We zullen de kosten zo lang opvoeren tot we van de bagage verlost zijn', zei de om zijn provocerende uitspraken bekendstaande Ier in Londen. Ryanair heeft het aantal passagiers die bagage opgeven al met 19 procent kunnen terugdringen en spaart daardoor naar eigen zeggen 'een vermogen' uit. O'Leary zegt dat er altijd wel passagiers zullen zijn, die zodanig veel bagage hebben dat die niet mee in de cabine genomen kan worden. Bovendien bekijkt O'Leary of er ook voor handbagage geen kosten geheven kunnen worden, al denkt hij dat 'het onwaarschijnlijk is dat we dat zullen doen'. (Belga/KVDA)