Escape concentreert zich op reizen waarin cultuur en comfort de twee sleutelwoorden zijn. Naast begeleide rondreizen worden tal van individuele programma's samengesteld.

In Azië ligt de focus op India, China, Myanmar en Vietnam. Ook zijn er combinaties mogelijk: Sri Lanka en de Malediven, bijvoorbeeld, of Thailand met Hua Hin, of Phuket met River Kwai, of Myanmar met de Arakancultuur. Nieuw in het gamma is Jemen, terwijl je Oman kunt bezoeken met een terreinwagen.

Dichter bij huis: een rondreis door het pittoreske zuiden van Portugal, wijnreizen in Spanje en ontdekkingsreizen in Slowakije en Hongarije, dat een aparte brochure krijgt. Er zijn al citytrips naar Boedapest vanaf 290 euro (vlucht inbegrepen). Het accent ligt op wellnessarrangementen aan het meer van Héviz. Ook worden de fly-drives naar de kastelen en de wijnroutes voortgezet.

Ten slotte pakt Escape dit jaar uit met een 8-daagse privérondreis met bezoeken aan Boedapest, Lillafured, Hajdúszoboszló, Szeged, Pecs, Héviz en Veszprém.

Meer informatie

Escape Travel

Escape concentreert zich op reizen waarin cultuur en comfort de twee sleutelwoorden zijn. Naast begeleide rondreizen worden tal van individuele programma's samengesteld. In Azië ligt de focus op India, China, Myanmar en Vietnam. Ook zijn er combinaties mogelijk: Sri Lanka en de Malediven, bijvoorbeeld, of Thailand met Hua Hin, of Phuket met River Kwai, of Myanmar met de Arakancultuur. Nieuw in het gamma is Jemen, terwijl je Oman kunt bezoeken met een terreinwagen. Dichter bij huis: een rondreis door het pittoreske zuiden van Portugal, wijnreizen in Spanje en ontdekkingsreizen in Slowakije en Hongarije, dat een aparte brochure krijgt. Er zijn al citytrips naar Boedapest vanaf 290 euro (vlucht inbegrepen). Het accent ligt op wellnessarrangementen aan het meer van Héviz. Ook worden de fly-drives naar de kastelen en de wijnroutes voortgezet. Ten slotte pakt Escape dit jaar uit met een 8-daagse privérondreis met bezoeken aan Boedapest, Lillafured, Hajdúszoboszló, Szeged, Pecs, Héviz en Veszprém. Meer informatieEscape Travel