Reizen naar innerlijke rust

Op zoek naar innerlijke rust? Boek dan een relaxatiereis met coaches in yoga, tai chi, mindfulness en andere ontspanningstechnieken.

Bent u op zoek naar innerlijke rust? Boek dan een relaxatiereis met coaches in yoga, tai chi, mindfulness en andere ontspanningstechnieken bij Yotran.

Een magisch verwenweekend in domein Les Barreaux in Auvergne, yoga en trekking in Nepal, een dichter-bij-de-natuurreis naar Costa Rica, het zijn maar een paar mogelijkheden uit het omvangrijke programmapakket van Yotran, gespecialiseerd in holistische coaching en relaxatiereizen.

Initiatiefnemer is Walter Bauwens, voormalig CEO van uitzendbedrijf 3W en in 2006 het slachtoffer van een totale burn-out.

Vanuit het idee dat in de huidige situatie van economische onzekerheid en stress mensen meer op zoek zijn naar welzijn dan naar welstand, heeft hij de ambitie om met Yotran (Your journey to tranquility) en in samenwerking met partners als Passage Fitness, Shambho body & mind, Yogaform, Stresswatchers en Hezemeer sauna en wellness de grootste Europese community te vormen rond work-life balance en gezond leven.

Als erkend reisbureau organiseert Yotran relaxatiereizen met coaches in yoga, tai chi, mindfulness en andere ontspanningstechnieken.

Linda Asselbergs

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content