Georganiseerde reizen naar historische bestemmingen zijn er in overvloed, maar de kunsthistorische reizen van Amarant, in samenwerking met de Buck Travel, onderscheiden zich door hun uitgelezen begeleiding.

Amarant heeft in de voorbije tien jaar een uitvoerig pakket van cursussen op het vlak van de kunstgeschiedenis uitgewerkt. De reizen van Amarant worden begeleid door diezelfde docenten. U kunt zo'n cursus meteen ook volgen als voorbereiding op uw reis.

Bovendien bieden de reizen de nodige vrijheid. U bent volledig vrij om bepaalde onderdelen in het programma wel of niet te volgen. De Buck Travel zorgt voor de hotels en het vervoer.

Enkele voorbeelden van de reizen die Amarant aanbiedt: 8000 jaar beschaving in Syrië, Seurat en Botticelli in Frankfurt, in de voetsporen van Ludwig II van Beieren en het boeddhisme ten voeten uit in Bhutan en Ladakh.

Maaike Schwering

Georganiseerde reizen naar historische bestemmingen zijn er in overvloed, maar de kunsthistorische reizen van Amarant, in samenwerking met de Buck Travel, onderscheiden zich door hun uitgelezen begeleiding. Amarant heeft in de voorbije tien jaar een uitvoerig pakket van cursussen op het vlak van de kunstgeschiedenis uitgewerkt. De reizen van Amarant worden begeleid door diezelfde docenten. U kunt zo'n cursus meteen ook volgen als voorbereiding op uw reis. Bovendien bieden de reizen de nodige vrijheid. U bent volledig vrij om bepaalde onderdelen in het programma wel of niet te volgen. De Buck Travel zorgt voor de hotels en het vervoer. Enkele voorbeelden van de reizen die Amarant aanbiedt: 8000 jaar beschaving in Syrië, Seurat en Botticelli in Frankfurt, in de voetsporen van Ludwig II van Beieren en het boeddhisme ten voeten uit in Bhutan en Ladakh. Maaike Schwering