Naar verre oorden reizen, vreemde culturen ontdekken en tegelijk de wereld een beetje beter maken? Jobstop maakt deze combinatie van reizen en vrijwilligerswerk mogelijk.

Het nieuwe initiatief van Airstop biedt een brede waaier aan vrijwilligersprojecten in landen als China en Thailand.

In China kunt u bijvoorbeeld taalles geven of panda's verzorgen en dat combineren met een trektocht of een cursus tai chi. In Thailand mag u helpen in een olifantenkamp of weeshuis en vervolgens Thailand op de fiets verkennen of rondtrekken door het Phutoeiregenwoud.

Bij iedere reis wordt een verplichte oriëntatieweek voorzien zodat u alvast kennis kunt maken met de andere cultuur.

Hebt u belangstelling voor een dergelijke reis dan helpen de coördinatoren van Jobstop u bij het kiezen van de bestemming, het vrijwilligersproject en de duur van het verblijf.

Maaike Schwering

Naar verre oorden reizen, vreemde culturen ontdekken en tegelijk de wereld een beetje beter maken? Jobstop maakt deze combinatie van reizen en vrijwilligerswerk mogelijk. Het nieuwe initiatief van Airstop biedt een brede waaier aan vrijwilligersprojecten in landen als China en Thailand. In China kunt u bijvoorbeeld taalles geven of panda's verzorgen en dat combineren met een trektocht of een cursus tai chi. In Thailand mag u helpen in een olifantenkamp of weeshuis en vervolgens Thailand op de fiets verkennen of rondtrekken door het Phutoeiregenwoud. Bij iedere reis wordt een verplichte oriëntatieweek voorzien zodat u alvast kennis kunt maken met de andere cultuur. Hebt u belangstelling voor een dergelijke reis dan helpen de coördinatoren van Jobstop u bij het kiezen van de bestemming, het vrijwilligersproject en de duur van het verblijf. Maaike Schwering