Reisvideo: ontdek de schoonheid van La Palma

La Palma is het rustigste van de zeven Canarische eilanden. Hier geen overvolle stranden en disco’s, maar wel een prachtige natuur en de mooiste sterrenhemel van Europa.

La Palma is het rustigste van de zeven Canarische eilanden. Hier geen overvolle stranden en disco’s, maar wel een prachtige natuur en de mooiste sterrenhemel van Europa.La Palma heeft als bijnaam ‘Isla Bonita” (mooi eiland) en dat heeft alles te maken met het gevarieerde natuurschoon op het eiland: het vulkanische landschap met altijd groene bergen, hoge watervallen en schone zwarte stranden. Het is dan ook de ideale plaats voor lange wandelingen. La Palma behoort tot de beste plaatsen in Europa om naar de sterren te kijken. Verschillende telescopen staan hier dan ook opgesteld om de schittterende sterrenhemel te kunnen bewonderen.Het klimaat is er bovendien het hele jaar door ideaal: in de winter aangenaam en in de zomer niet te warm. En het is er vooral nog erg rustig. Regisseur Gunther Gheeraert maakte deze Frames of Life video van La Palmadie laat zien hoe mooi en onbedorven het eiland nog is.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Frames of Life from Günther Gheeraert on Vimeo.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content