Toeristen worden er met open armen ontvangen. De reisgids Hoe & Wat Macedonië toont alle kanten van dit gastvrije land: de folklore en tradities, de gastronomie, de wijn, de natuurparken, de cultuur en geschiedenis.

Per regio wordt een suggestie gegeven voor een reisroute met de hoogtepunten die u niet mag missen. Ook krijgt u telkens tips voor logeeradressen, winkels en restaurants.

Achterin vindt u nog een beschrijving van de mooiste auto- en fietstochten door Macedonië. Het laatste hoofdstuk is gereserveerd voor een pak praktische informatie, enkele handige Macedonische woordjes en plattegronden. (MS)

Wat & Hoe Macedonië

Uitgeverij Kosmos

192 pagina's

16,50 euro

Toeristen worden er met open armen ontvangen. De reisgids Hoe & Wat Macedonië toont alle kanten van dit gastvrije land: de folklore en tradities, de gastronomie, de wijn, de natuurparken, de cultuur en geschiedenis. Per regio wordt een suggestie gegeven voor een reisroute met de hoogtepunten die u niet mag missen. Ook krijgt u telkens tips voor logeeradressen, winkels en restaurants. Achterin vindt u nog een beschrijving van de mooiste auto- en fietstochten door Macedonië. Het laatste hoofdstuk is gereserveerd voor een pak praktische informatie, enkele handige Macedonische woordjes en plattegronden. (MS)