Wist je dat de scheefste toren ter wereld niet in Pisa, maar in Duitsland staat? Weet je waarom ze in Tibet kleurrijke vlaggen ophangen en waar het 150 dagen per jaar onweert? Of wie het gaatje in de donut bedacht heeft?

Op deze en veel meer vragen geeft de Encyclopedie van alle landen van Lonely Planet antwoord. Het boek is bedoeld voor nieuwsgierige kinderen die op een leuke en grappige manier meer willen weten over onze wereld.

Ieder land komt in het ruim 200 pagina's tellende en mooi geïllustreerde boek aan bod met informatie over de taal, geschiedenis, vreemd voedsel, rare gewoonten, bijzondere dieren en gewoon leuke weetjes.

Volgens de titel is het boek verboden voor ouders, maar ze zullen er zeker stiekem in meelezen. (MS)

Verboden voor ouders - Encyclopedie van alle landen

Uitgeverij Lannoo

Aantal pagina's: 208

Prijs: 19,99 euro

Wist je dat de scheefste toren ter wereld niet in Pisa, maar in Duitsland staat? Weet je waarom ze in Tibet kleurrijke vlaggen ophangen en waar het 150 dagen per jaar onweert? Of wie het gaatje in de donut bedacht heeft? Op deze en veel meer vragen geeft de Encyclopedie van alle landen van Lonely Planet antwoord. Het boek is bedoeld voor nieuwsgierige kinderen die op een leuke en grappige manier meer willen weten over onze wereld. Ieder land komt in het ruim 200 pagina's tellende en mooi geïllustreerde boek aan bod met informatie over de taal, geschiedenis, vreemd voedsel, rare gewoonten, bijzondere dieren en gewoon leuke weetjes. Volgens de titel is het boek verboden voor ouders, maar ze zullen er zeker stiekem in meelezen. (MS) Verboden voor ouders - Encyclopedie van alle landen Uitgeverij Lannoo Aantal pagina's: 208 Prijs: 19,99 euro