Wist u dat er nijlpaarden bestaan die een duik in de oceaan nemen? Of dat er mieren in de Sahara leven die op het heetst van de dag gehuld in een soort ruimtepak de hitte trotseren? Of nog dat de solitair levende neushoorns in het holst van de nacht aan de waterkant elkaar het hof proberen te maken?

In de BBC-serie Africa ziet u het en in het bijbehorende boek leest u erover. Het boek is ook zonder de serie een aanwinst. Niet alleen staan er wondermooie foto's in en interessante achtergrondinformatie, bovendien kunt u door middel van een gratis app verscheidene foto's in het boek met uw iPad of smartphone tot leven wekken. (MS)

Michael Bright, Afrika. Oog in oog met het onbekende

Uitgeverij Trion Natuur

Aantal pagina's: 335

Prijs: 29,95 euro

Wist u dat er nijlpaarden bestaan die een duik in de oceaan nemen? Of dat er mieren in de Sahara leven die op het heetst van de dag gehuld in een soort ruimtepak de hitte trotseren? Of nog dat de solitair levende neushoorns in het holst van de nacht aan de waterkant elkaar het hof proberen te maken? In de BBC-serie Africa ziet u het en in het bijbehorende boek leest u erover. Het boek is ook zonder de serie een aanwinst. Niet alleen staan er wondermooie foto's in en interessante achtergrondinformatie, bovendien kunt u door middel van een gratis app verscheidene foto's in het boek met uw iPad of smartphone tot leven wekken. (MS)