In 2011 bracht Lannoo Het grote reisboek Europa uit, een boek met prachtige beelden van ons eigen continent.

Onlangs verscheen een soortgelijk boek, met foto's van de mooiste plekken op aarde. Meer dan 2000 beelden van de beste fotografen nemen u mee op een wereldreis langs bekende plaatsen als de Mont-Saint-Michel, de Grand Canyon en de piramiden in Egypte, maar ook naar onbekende bestemmingen waar nog maar weinig toeristen komen, zoals Cocoseiland bij Costa Rica, de zoutpannen van Makgadikgadi in de Kalahariwoestijn en de gletsjers in Patagonië.

Bij elke foto krijgt u interessante achtergrondinformatie en leuke weetjes. Het 400 pagina's dikke boek is voorzien van een harde kaft en staat garant voor uren kijk- en leesplezier. (MS)

Het grote Wereld Reisboek

Uitgeverij: Lannoo

Prijs: 29,99 euro

400 pagina's

In 2011 bracht Lannoo Het grote reisboek Europa uit, een boek met prachtige beelden van ons eigen continent. Onlangs verscheen een soortgelijk boek, met foto's van de mooiste plekken op aarde. Meer dan 2000 beelden van de beste fotografen nemen u mee op een wereldreis langs bekende plaatsen als de Mont-Saint-Michel, de Grand Canyon en de piramiden in Egypte, maar ook naar onbekende bestemmingen waar nog maar weinig toeristen komen, zoals Cocoseiland bij Costa Rica, de zoutpannen van Makgadikgadi in de Kalahariwoestijn en de gletsjers in Patagonië. Bij elke foto krijgt u interessante achtergrondinformatie en leuke weetjes. Het 400 pagina's dikke boek is voorzien van een harde kaft en staat garant voor uren kijk- en leesplezier. (MS)