De drie New York-liefhebbers sloegen de handen in elkaar om de lezers mee te nemen naar alle culinaire uithoeken van de stad.

Van Salvadoraanse pannenkoeken in Brooklyn tot Mexicaanse burrito's in de Bronx en Indiase Chicken Tikka in Morningside Heights: street food uit de hele wereld is te vinden in deze ene stad.

Bezoekt u zelf New York, dan kunt u de adresjes van eetstalletjes, foodstrucks en markten afstruinen die in het boek beschreven worden.

Blijft u thuis, dan kunt u de gerechten zelf maken aan de hand van de vele recepten die stap voor de stap en met mooie foto's duidelijk uitgelegd worden. (MS)

De drie New York-liefhebbers sloegen de handen in elkaar om de lezers mee te nemen naar alle culinaire uithoeken van de stad. Van Salvadoraanse pannenkoeken in Brooklyn tot Mexicaanse burrito's in de Bronx en Indiase Chicken Tikka in Morningside Heights: street food uit de hele wereld is te vinden in deze ene stad. Bezoekt u zelf New York, dan kunt u de adresjes van eetstalletjes, foodstrucks en markten afstruinen die in het boek beschreven worden. Blijft u thuis, dan kunt u de gerechten zelf maken aan de hand van de vele recepten die stap voor de stap en met mooie foto's duidelijk uitgelegd worden. (MS)