Maar wel een persoonlijk boek waarin de schrijfster haar favoriete winkels, hotels en restaurants met de lezers deelt. Sibella Court woonde 15 jaar in New York en heeft zelf een voorliefde voor interieurs en spulletjes om een stilleven mee te maken.

Ze verdeelt de winkels in negen categorieën zoals 'Geuren en bloemisten', 'Curiosa en rariteiten', 'Sieraden en ijzerwaren' en 'Kunst en objecten'.

Bij iedere categorie beschrijft ze ook een kant-en-klare shopronde. Het begint met een adresje waar je lekkere koffie kunt drinken en loodst je vervolgens langs de leukste en meest bijzondere winkeltjes. Over zo'n winkeltoer kun je een hele dag doen.

Een uitgebreid register met alle adressen en duidelijke plattegronden completeren de mooi vormgegeven gids. (MS)

Sibella Court - New York in stijl

Uitgeverij Kosmos

288 p.

19,99 euro

Maar wel een persoonlijk boek waarin de schrijfster haar favoriete winkels, hotels en restaurants met de lezers deelt. Sibella Court woonde 15 jaar in New York en heeft zelf een voorliefde voor interieurs en spulletjes om een stilleven mee te maken. Ze verdeelt de winkels in negen categorieën zoals 'Geuren en bloemisten', 'Curiosa en rariteiten', 'Sieraden en ijzerwaren' en 'Kunst en objecten'. Bij iedere categorie beschrijft ze ook een kant-en-klare shopronde. Het begint met een adresje waar je lekkere koffie kunt drinken en loodst je vervolgens langs de leukste en meest bijzondere winkeltjes. Over zo'n winkeltoer kun je een hele dag doen. Een uitgebreid register met alle adressen en duidelijke plattegronden completeren de mooi vormgegeven gids. (MS)