Maar het boek omvat natuurlijk veel meer dan prachtige foto's. Het helpt u vooraf uw reis te plannen met een beknopt overzicht van de belangrijkste bezienswaardigheden en bijzonderheden van het Noorder- en Zuidereiland.

Verderop in het boek krijgt u per regio uitgebreide informatie over de plaatsen die u niet mag missen, unieke belevenissen, zoals het bijwonen van een Maorifeest of het meehelpen op een biologische boerderij en mooie wandel- en autoroutes.

Maar de schrijvers en fotografen van National Geographic delen ook hun eigen favoriete plekjes, insiderstips en off the beaten track-excursies met de lezers. Natuurlijk bevat de gids ook praktische informatie en handige kaartjes. (MS)

National Geographic reisgids Nieuw-Zeeland, Peter Turner

Uitgeverij Kosmos

320 pagina's

24,95 euro

Maar het boek omvat natuurlijk veel meer dan prachtige foto's. Het helpt u vooraf uw reis te plannen met een beknopt overzicht van de belangrijkste bezienswaardigheden en bijzonderheden van het Noorder- en Zuidereiland. Verderop in het boek krijgt u per regio uitgebreide informatie over de plaatsen die u niet mag missen, unieke belevenissen, zoals het bijwonen van een Maorifeest of het meehelpen op een biologische boerderij en mooie wandel- en autoroutes. Maar de schrijvers en fotografen van National Geographic delen ook hun eigen favoriete plekjes, insiderstips en off the beaten track-excursies met de lezers. Natuurlijk bevat de gids ook praktische informatie en handige kaartjes. (MS)