Ze maken kennis met de Rocky Mountains in Canada en de Verenigde Staten, zien hoe carnaval in Rio wordt gevierd, leren waarom de Chinese Muur werd gebouwd en ze komen te weten waar het kasteel van Dracula staat.

In het boek zit een cd-rom met een overzicht van alle landen ter wereld met daarbij de vlag, een kaart en gegevens zoals de oppervlakte, het aantal inwoners, de hoofdstad, religies en nog veel meer.

Origineel daarbij is dat je meerdere landen kunt kiezen om bijvoorbeeld de levensverwachting in die landen met elkaar te vergelijken. (MS)

ANWB Jeugdatlas van de wereld
Aantal pagina's: 138
Prijs: 18,95 euro

Ze maken kennis met de Rocky Mountains in Canada en de Verenigde Staten, zien hoe carnaval in Rio wordt gevierd, leren waarom de Chinese Muur werd gebouwd en ze komen te weten waar het kasteel van Dracula staat. In het boek zit een cd-rom met een overzicht van alle landen ter wereld met daarbij de vlag, een kaart en gegevens zoals de oppervlakte, het aantal inwoners, de hoofdstad, religies en nog veel meer. Origineel daarbij is dat je meerdere landen kunt kiezen om bijvoorbeeld de levensverwachting in die landen met elkaar te vergelijken. (MS)ANWB Jeugdatlas van de wereld Aantal pagina's: 138 Prijs: 18,95 euro