Het op luxepapier uitgegeven, ruim 400 pagina's dikke boek geeft alle informatie waar gezinnen behoefte aan hebben: gerangschikt per regio biedt het een overzicht van de bezienswaardigheden, duidelijke kaarten, tekeningen, mooie foto's, tips om te overnachten en praktische informatie.

Wat de gids uniek maakt, is dat er op vrijwel iedere pagina aandacht is voor kinderen met grappige weetjes, leuke activiteiten en zelfs quizvragen.

Bovendien volgen er onder het kopje 'stoom afblazen' telkens suggesties voor actieve bezigheden in de buurt van de bezienswaardigheden. (MS)

Familiegids Frankrijk

Capitool reisgidsen

424 pagina's

24,99 euro

Het op luxepapier uitgegeven, ruim 400 pagina's dikke boek geeft alle informatie waar gezinnen behoefte aan hebben: gerangschikt per regio biedt het een overzicht van de bezienswaardigheden, duidelijke kaarten, tekeningen, mooie foto's, tips om te overnachten en praktische informatie. Wat de gids uniek maakt, is dat er op vrijwel iedere pagina aandacht is voor kinderen met grappige weetjes, leuke activiteiten en zelfs quizvragen. Bovendien volgen er onder het kopje 'stoom afblazen' telkens suggesties voor actieve bezigheden in de buurt van de bezienswaardigheden. (MS)