Voor mensen ook die de tijd willen nemen om te genieten van de natuur, lekker eten en gebouwen en die hun leven even niet willen laten dirigeren door de klok.

Alastair Sawday struinde heel Engeland en Wales af naar intieme hotels, gezellige pubs, knusse cottages, B&B's en bijzondere plekjes zoals tipi's, blokhutten en een ecokamp. Hij neemt de ruimte om iedere accommodatie uitgebreid en op een persoonlijke manier te beschrijven.

Kaarten per regio geven een duidelijk overzicht van de ligging van de verblijfsadresjes, slow food restaurants, bezienswaardigheden, maar ook boerenmarkten, country fairs, theetuinen, bijzondere bakkerijen, haventjes.

Kortom, neem dit boek onder de arm en ontdek Engeland en Wales eens op de langzame manier. (MS)

Alastair Sawday - Go Slow England & Wales

Uitgeverij: Kosmos

224 pagina's

19,95 euro

Voor mensen ook die de tijd willen nemen om te genieten van de natuur, lekker eten en gebouwen en die hun leven even niet willen laten dirigeren door de klok. Alastair Sawday struinde heel Engeland en Wales af naar intieme hotels, gezellige pubs, knusse cottages, B&B's en bijzondere plekjes zoals tipi's, blokhutten en een ecokamp. Hij neemt de ruimte om iedere accommodatie uitgebreid en op een persoonlijke manier te beschrijven. Kaarten per regio geven een duidelijk overzicht van de ligging van de verblijfsadresjes, slow food restaurants, bezienswaardigheden, maar ook boerenmarkten, country fairs, theetuinen, bijzondere bakkerijen, haventjes. Kortom, neem dit boek onder de arm en ontdek Engeland en Wales eens op de langzame manier. (MS)