Het boek Lekker Waals van journalist en fotograaf Eric Verdonck neemt u mee op een rondreis door de Waalse provincies en laat u meeproeven van al het lekkers dat het zuiden van ons land te bieden heeft.

U ontdekt het verhaal achter de streekproducten en leert hoe ze bereid moeten worden. Lekker Waals is een combinatie van een reisgids en een kookboek.

Streekproducten smaken immers het best in hun eigen omgeving. Trek daarom naar Nassogne om te genieten van een Ardense ham, naar Beaumont voor de makarons of naar Rebecq voor het honingbier.

Thuis kunt u dan zelf aan de slag met de recepten van bijvoorbeeld konijn met trappist van Chimay of cantharellen met roomsaus. (MS)

Lekker Waals
Erik Verdonck
Uitgeverij Davidsfonds
Aantal 176 pagina's
Prijs: 27,50 euro

Het boek Lekker Waals van journalist en fotograaf Eric Verdonck neemt u mee op een rondreis door de Waalse provincies en laat u meeproeven van al het lekkers dat het zuiden van ons land te bieden heeft. U ontdekt het verhaal achter de streekproducten en leert hoe ze bereid moeten worden. Lekker Waals is een combinatie van een reisgids en een kookboek. Streekproducten smaken immers het best in hun eigen omgeving. Trek daarom naar Nassogne om te genieten van een Ardense ham, naar Beaumont voor de makarons of naar Rebecq voor het honingbier. Thuis kunt u dan zelf aan de slag met de recepten van bijvoorbeeld konijn met trappist van Chimay of cantharellen met roomsaus. (MS)Lekker Waals Erik Verdonck Uitgeverij Davidsfonds Aantal 176 pagina's Prijs: 27,50 euro