Momenteel loopt in de cinema's de Nederlandse natuurfilm De Nieuwe Wildernis, een prachtige film over het wild in de Oostvaardersplassen. Zelfs Sir David Attenborough vond de film indrukwekkend.

Aansluitend bij deze film brengt ANWB de wandelgids Nieuwe Wildernis uit, een gids met twintig routes door natuurgebieden in heel Nederland.

De door boswachters van Staatsbosbeheer geselecteerde routes variëren in lengte van 6 tot 35 kilometer, maar hebben met elkaar gemeen dat ze dwars door de ongerepte natuur lopen. Want anders dan wat vaak wordt gedacht bestaat die nog in Nederland.

De wandel- en fietsroutes worden in de gids duidelijk omschreven en op een kaartje aangegeven. Bij iedere route krijgt u bovendien suggesties voor eetgelegenheden en slaapadresjes. (MS)

ANWB Wandelgids Nieuwe Wildernis

Aantal pagina's: 128

Prijs: 13,95 euro

Website van de film: nieuwewildernis.nl

Momenteel loopt in de cinema's de Nederlandse natuurfilm De Nieuwe Wildernis, een prachtige film over het wild in de Oostvaardersplassen. Zelfs Sir David Attenborough vond de film indrukwekkend. Aansluitend bij deze film brengt ANWB de wandelgids Nieuwe Wildernis uit, een gids met twintig routes door natuurgebieden in heel Nederland. De door boswachters van Staatsbosbeheer geselecteerde routes variëren in lengte van 6 tot 35 kilometer, maar hebben met elkaar gemeen dat ze dwars door de ongerepte natuur lopen. Want anders dan wat vaak wordt gedacht bestaat die nog in Nederland. De wandel- en fietsroutes worden in de gids duidelijk omschreven en op een kaartje aangegeven. Bij iedere route krijgt u bovendien suggesties voor eetgelegenheden en slaapadresjes. (MS)