Cruisevakanties en dan vooral op de Middellandse Zee zijn populairder dan ooit, bleek onlangs uit een onderzoek van de Cruise Lines International Association.

Het nieuwe boekje 'Cruisen op de Middellandse Zee' komt dan ook op het juiste moment uit. Daarin worden 58 aanlegplaatsen aan de Middellandse Zee uitgebreid beschreven.

U leest er welke excursies u er kunt maken, waar u kunt gaan eten, winkelen en drinken, welke souvenirs u er kunt kopen, hoe het openbaar vervoer er geregeld is en er is een handige plattegrond.

Aan de hand van sterren (één, twee of drie) kunt u meteen zien of iets enkel interessant, een omweg waard of zeer de moeite waard is. Een hoofdstuk met alles dat u moet regelen voor u aan een cruisevakantie begint en hoe en waar u kunt inschepen, maken de gids compleet. (MS)

Cruisen op de Middellandse Zee

Lannoo/ Michelin

16,99 euro

304 pagina's

Cruisevakanties en dan vooral op de Middellandse Zee zijn populairder dan ooit, bleek onlangs uit een onderzoek van de Cruise Lines International Association. Het nieuwe boekje 'Cruisen op de Middellandse Zee' komt dan ook op het juiste moment uit. Daarin worden 58 aanlegplaatsen aan de Middellandse Zee uitgebreid beschreven. U leest er welke excursies u er kunt maken, waar u kunt gaan eten, winkelen en drinken, welke souvenirs u er kunt kopen, hoe het openbaar vervoer er geregeld is en er is een handige plattegrond. Aan de hand van sterren (één, twee of drie) kunt u meteen zien of iets enkel interessant, een omweg waard of zeer de moeite waard is. Een hoofdstuk met alles dat u moet regelen voor u aan een cruisevakantie begint en hoe en waar u kunt inschepen, maken de gids compleet. (MS)