Luchtfotograaf en cameraman Wim Robberechts is zowel gefascineerd door fotografie als door België: "Na al die jaren in de lucht, blijft België mij nog steeds verrassen. Het patrimonium aan historische gebouwen is verbluffend en je vindt er de meest gevarieerde landschappen op een kleine oppervlakte. België is geen uitgestrekt land, maar we hebben een beetje van alles."

In het boek Belgium, the book vat hij zijn liefde voor België samen in 250 prachtige luchtfoto's. Alle hoeken van het land komen aan bod: van de haven van Antwerpen tot de abdij van Aulne, van de Kunstberg in Brussel tot het kasteel van Beloeil en van het belfort in Gent tot het paleis van de prins-bisschoppen in Luik.

Bij iedere foto staat een beknopte uitleg in vier talen - Nederlands, Frans, Engels en Duits - en een QR-code zodat u met uw smartphone nog meer informatie op kunt vragen. Belgium, the book is een boek om telkens opnieuw door te bladeren. (MS)

Luchtfotograaf en cameraman Wim Robberechts is zowel gefascineerd door fotografie als door België: "Na al die jaren in de lucht, blijft België mij nog steeds verrassen. Het patrimonium aan historische gebouwen is verbluffend en je vindt er de meest gevarieerde landschappen op een kleine oppervlakte. België is geen uitgestrekt land, maar we hebben een beetje van alles." In het boek Belgium, the book vat hij zijn liefde voor België samen in 250 prachtige luchtfoto's. Alle hoeken van het land komen aan bod: van de haven van Antwerpen tot de abdij van Aulne, van de Kunstberg in Brussel tot het kasteel van Beloeil en van het belfort in Gent tot het paleis van de prins-bisschoppen in Luik. Bij iedere foto staat een beknopte uitleg in vier talen - Nederlands, Frans, Engels en Duits - en een QR-code zodat u met uw smartphone nog meer informatie op kunt vragen. Belgium, the book is een boek om telkens opnieuw door te bladeren. (MS)