Tijdens de laatste week van september en de eerste van oktober wordt in München het Oktoberfest gevierd, het grootste en oudste festival in de stad.

Een goede reden om in die periode een nieuwe reisgids over deze Zuid-Duitse stad uit te brengen.

Reisjournaliste Evelyn Laureyns verzamelde in 100 % München alle bekende en minder bekende bezienswaardigheden en zet haar tips op een rijtje, gerangschikt per stadsdeel: uit eten gaan, winkelen, slapen en uitgaan.

Leuk zijn de 6 wandelingen, door ieder stadsdeel eentje, die je aan de hand van een overzichtelijk kaartje langs de mooiste plekjes leiden.

Achter in het boekje zit een plattegrond waarop de belangrijkste bezienswaardigheden nog eens in het kort beschreven worden. Wanneer u de stad intrekt, hoeft u niet telkens het hele boek mee te nemen, maar kan wellicht het kaartje volstaan.

Evelyn Laureyns - 100 % München

Uitgeverij Mo'media

Aantal pagina's: 154

Prijs: 13,95 euro

Internet: 100 procent travel

Tijdens de laatste week van september en de eerste van oktober wordt in München het Oktoberfest gevierd, het grootste en oudste festival in de stad. Een goede reden om in die periode een nieuwe reisgids over deze Zuid-Duitse stad uit te brengen. Reisjournaliste Evelyn Laureyns verzamelde in 100 % München alle bekende en minder bekende bezienswaardigheden en zet haar tips op een rijtje, gerangschikt per stadsdeel: uit eten gaan, winkelen, slapen en uitgaan. Leuk zijn de 6 wandelingen, door ieder stadsdeel eentje, die je aan de hand van een overzichtelijk kaartje langs de mooiste plekjes leiden. Achter in het boekje zit een plattegrond waarop de belangrijkste bezienswaardigheden nog eens in het kort beschreven worden. Wanneer u de stad intrekt, hoeft u niet telkens het hele boek mee te nemen, maar kan wellicht het kaartje volstaan.