Reisgids: The New York Times 36 hours

The New York Times 36 hours reisgidsen zijn een bundeling van columns die in de New York Times verschenen, bieden kant-en-klare reissuggesties voor een verblijf van een weekend zodat de lezers het meeste uit een reisje van slechts 36 uur kunnen halen.

Uitgeverij Taschen heeft een nieuwe reeks reisboeken uitgebracht: The New York Times 36 hours. Deze boeken, een bundeling van columns die in de New York Times verschenen, bieden kant-en-klare reissuggesties voor een verblijf van een weekend zodat de lezers het meeste uit een reisje van slechts 36 uur kunnen halen.

Het reisschema, duidelijk aangegeven op een kaart, begint op vrijdagmiddag met een wandeling door een park, een bezoekje aan een boekwinkel, een spa of een andere niet al te inspannende activiteit. Voor de avond krijgt u een suggestie voor een restaurant, gevolgd door een bar, jazzclub of ander uitstapje.

Ook voor de zaterdag en zondag is de hele dag goed gevuld met activiteiten die allemaal nauwkeurig door de auteurs onderzocht werden.

Natuurlijk hoeft u niet het volledige weekendschema te volgen en kunt u er naar eigen wens dingen uitpikken. Ook zijn de boekjes niet enkel geschikt voor mensen die niet langer dan een weekend op reis gaan.

De 36 Hours-boekjes zijn beschikbaar voor onder andere Europa, de VS en Canada, Latijns-Amerika en de Cariben, het zuidwesten van de VS en de westkust van de VS en Canada. (MS)

The New York Times 36 hours, Taschen, Prijs en aantal pagina’s variĆ«ren naargelang de bestemming.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content