Reisgids: Fiets & the City

Onder het motto “Het mooiste van de stad ontdek je op de fiets’ brengt uitgeverij Kosmos een serie reisgidsen uit over fietstochten door enkele populaire Europese steden.

De gidsjes geven kant en klare fietsroutes aan de hand van een kaart met suggesties voor bezienswaardigheden, cafeetjes en restaurants onderweg, maar bieden ook ruimte en tips om zelf een route samen te stellen.

U leest er per deel van de stad welke wegen u het beste kan nemen op de fiets, waar fietsverhuurders en fietswinkels te vinden zijn en waar u onderweg gezellig iets kan drinken of eten.

In het hoofdstuk ‘Racen en trainen’ vindt u idee├źn voor langere tochten in de omgeving en leest u over de fietstraditie in en rond de betreffende stad.

Ieder boekje wordt afgesloten met onmisbare fietsinfo zoals de gedragscode op de weg, veiligheid, fietshuur, beveiliging en een lijst met handige adressen.

De gidsen Fiets & The City zijn verkrijgbaar voor de steden Antwerpen & Gent, Berlijn, Amsterdam, Parijs, Barcelona en Londen. (MS)

Fiets & The City

Uitgeverij: Kosmos

Aantal pagina’s: circa 65

Prijs: 7,99 euro

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content