Reis voordelig door Spanje met de trein

© Thinkstock

In Spanje is een nieuwe treinpas gelanceerd waarmee u voordelig door het hele land kan reizen.

Met de Renfe Spain Pass heeft u de keuze om vier, zes, acht of twaalf treinreizen in een maand te maken. Deze pas biedt de reizigers veel vrijheid omdat ze niet verplicht zijn op dezelfde dag heen en terug te reizen. Bovendien worden er geen extra kosten aangerekend voor hogensnelheidstreinen en de reserveringskosten voor een zitplaats zijn eveneens inbegrepen in de prijs.

Op de website van Renfe staan enkele voorbeelden van reizen die je met de pas kan maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de werelderfgoed stedenroute waarbij u Toledo, Cuenca, Segovia en Avilá bezoekt of de Kathedralenroute langs de steden Burgos, Salamanca, León en Zamora.

De Renfe Spain Pass is beschikbaar voor de Tourist Class en voor de Business Class waarbij de reizigers als extraatje hebben dat ze kunnen eten in het restaurant, drankjes kunnen bestellen, een krant krijgen en toegang hebben tot de VIP lounges.

Voor een pas voor vier treinreizen betaalt u in Tourist Class 163 euro en in Business Class 229 euro oplopend tot 392 respectievelijk 550 euro voor twaalf treinreizen. Een volledig overzicht van de prijzen vindt u op de website van Renfe. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content