British Airways heeft zijn nieuwe First Class voorgesteld. Het mag dan al volle crisistijd zijn, de Britse vliegtuigmaatschappij ontziet het niet 100 miljoen pond hierin te investeren.
Nu zijn de bedden in First Class 60 percent groter aan de schouders, heeft iedere passagier een eigen kleerkast en elektronisch luikje en een lederen schrijftafel. Ook hoogtechnologische snufjes werden bovengehaald om de passagier tijdens de vlucht te entertainen: een 15 inch in-flight entertainment scherm, een USB poort, een RCA ingang en een geluiddempende hoofdtelefoon. Bovendien krijgt elke passagier een toiletzak van Anya Hindmarch met lippenbalsem, reinigingsgel en andere beautygadgets van D.R. Harris & Co. Om al dat moois aan de man te brengen, schakelde British Airways alvast de Britse actrice Rachel Weisz in.

Aïsa Knockaert

British Airways heeft zijn nieuwe First Class voorgesteld. Het mag dan al volle crisistijd zijn, de Britse vliegtuigmaatschappij ontziet het niet 100 miljoen pond hierin te investeren. Nu zijn de bedden in First Class 60 percent groter aan de schouders, heeft iedere passagier een eigen kleerkast en elektronisch luikje en een lederen schrijftafel. Ook hoogtechnologische snufjes werden bovengehaald om de passagier tijdens de vlucht te entertainen: een 15 inch in-flight entertainment scherm, een USB poort, een RCA ingang en een geluiddempende hoofdtelefoon. Bovendien krijgt elke passagier een toiletzak van Anya Hindmarch met lippenbalsem, reinigingsgel en andere beautygadgets van D.R. Harris & Co. Om al dat moois aan de man te brengen, schakelde British Airways alvast de Britse actrice Rachel Weisz in. Aïsa Knockaert