De kortingen gelden voor hotels, restaurants, musea, winkels, voorstellingen op Broadway, rondritten door de stad en andere attracties. In totaal nemen meer dan 200 bedrijven deel aan de Real Deal actie. Een overzicht vindt u op de website www.nycgo.com/realdeal.

Een paar voorbeelden: bij Madame Tussauds krijgt u twee toegangskaarten voor de prijs van één en bij het Big Apple Circus krijgt u voor bepaalde plaatsen 50 procent korting.

Bijna 70 hotels waaronder het InterContinental New York Barclay en het Hilton New York bieden kortingen zoals een korting van 50 euro of 50 procent korting voor een overnachting van zondag op maandag.

Gasten die nu gebruik maken van de Real Deal actie kunnen bij een bezoek in de maanden juli en augustus opnieuw van de kortingen genieten.

Maaike Schwering

De kortingen gelden voor hotels, restaurants, musea, winkels, voorstellingen op Broadway, rondritten door de stad en andere attracties. In totaal nemen meer dan 200 bedrijven deel aan de Real Deal actie. Een overzicht vindt u op de website www.nycgo.com/realdeal. Een paar voorbeelden: bij Madame Tussauds krijgt u twee toegangskaarten voor de prijs van één en bij het Big Apple Circus krijgt u voor bepaalde plaatsen 50 procent korting. Bijna 70 hotels waaronder het InterContinental New York Barclay en het Hilton New York bieden kortingen zoals een korting van 50 euro of 50 procent korting voor een overnachting van zondag op maandag. Gasten die nu gebruik maken van de Real Deal actie kunnen bij een bezoek in de maanden juli en augustus opnieuw van de kortingen genieten. Maaike Schwering