Quiz: hoeveel culturele objecten kan jij vinden in deze vijf beroemde steden?

Quiz: hoeveel culturele objecten kan jij vinden in deze vijf beroemde steden?
© Luke Doyle

'Waar is Wally?' heeft velen van ons heel wat uurtjes zoekplezier bezorgd. Om in de reisstemming te komen, maakte Luke Doyle voor Compare the Market deze afbeeldingen waarop hij Wally verving door typisch toeristische objecten in vijf grote steden. Kan jij ze allemaal vinden?

New York - Times Square © Luke Doyle

Zoek op Times Square in New York naar een hot dog verkoper, een gele taxi, een New Yorkse duif, een putdeksel, een NYPD politieagent, iemand met een 'I Love NY' shirt en een Broadway straatbordje.

Rome - Forum Romanum © Luke Doyle

Zoek naar een gladiator waar toeristen mee op de foto mogen, een man die een ijsje eet, de paus, een cappuccino, een Vespa scooter, vier zwerfkatten en een straatartiest.

Rio de Janeiro: Copacabana © Luke Doyle

Zoek naar kinderen die voetballen, een carnavaldanser, een man die de tamboerijn speelt, een glas caipirinha, een hangmat, een bananenboom en de Braziliaanse vlag.

Tokio: Senso-ji © Luke Doyle

Zoek naar een sumo worstelaar, een geisha, mensen die sushi eten, een boeddhistische monnik, een Japanse parasol, kersenbloesems en kinderen die computerspelletjes spelen.

Parijs: Moulin Rouge © Luke Doyle

Zoek naar een hoge hoed, een stukje brie, de Mona Lisa, een vrouw die macarons eet, een fleur-de-lis, een man die Eiffeltoren souvenirs verkoopt en een vliegende champagnekurk.