Qatar Airways vliegt voortaan op Brussel

De luchtvaartmaatschappij Qatar Airways is maandag gestart met regelmatige vluchten tussen Doha, de hoofdstad van Qatar, en Brussel.

De luchtvaartmaatschappij Qatar Airways is maandag gestart met regelmatige vluchten tussen Doha, de hoofdstad van Qatar, en Brussel.

De eerste vlucht uit Qatar werd maandag bij aankomst officieel verwelkomd op Brussels Airport door ontslagnemend premier Yves Leterme. De luchtvaartmaatschappij vliegt vanaf nu vijf keer per week op Brussel. Qatar Airways vliegt nu op 24 Europese bestemmingen en op 98 bestemmingen in totaal. In maart en april komen daar nog Stuttgart en de historische Syrische stad Aleppo bij.

De Airbus A330 die op de lijn Brussel-Doha vliegt, beschikt over 30 zetels in business class en 275 plaatsen in economy. Het vliegtuig is uitgerust met persoonlijke tv-schermen en het interactieve onboard entertainmentsysteem biedt passagiers de keuze uit meer dan 900 audio- en video-opties.

Qatar Airways viert de lancering van de nieuwe route met promoties in het kader van zijn getrouwheidsprogramma Privilege Club. Leden kunnen 6.000 bonus Qmiles verdienen voor elke retourvlucht op Brussel, als ze in Business Class reizen, of tot 3.000 bonus Qmiles in Economy Class, en dit voor alle vluchten tot 30 april 2011.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content