Primeur in de Franse Alpen

© Moontain Hostel

Op 16 december krijgt het Franse wintersportgebied Isère de primeur van een nieuw soort accommodatie.

Het Moontain Hostel is een soort gelukkig huwelijk tussen een hotel en een jeugdherberg. Iedereen – koppels, soloreizigers, gezinnen met kinderen, groepen vrienden – vindt er de slaapplaats die hij zoekt. Hetzij een bed in een kamer die plaats biedt aan 4, 6, 8 of 12 personen of een privékamer met balkon of terras.

Primeur in de Franse Alpen
© Moontain Hostel

Wat u ook kiest, u kunt altijd genieten van de nodige privacy, want alle bedden zijn voorzien van een gordijn, een eigen leeslampje, stopcontact en usb-aansluiting.

In de gemeenschappelijke ruimtes kunnen reizigers elkaar treffen en verhalen uitwisselen. Met de Moontain-app wordt een tijdelijke community gecreeerd en met een digitale armband die alle gasten krijgen, kunnen ze van alles ter plaatse regelen: toegang tot faciliteiten, betalen van hapjes en drankjes en deelname aan activiteiten.

Primeur in de Franse Alpen
© Moontain Hostel

Die activiteiten kunnen zijn: muzikale optredens of speciale avonden, speciale uitstapjes in samenwerking met de plaatselijke toeristische dienst of activiteiten die de gasten zelf organiseren.

Via de website van Moontain Hostel boekt u niet alleen de kamers, maar kunt u ook ski’s of een mountainbike huren, een skipas bestellen en activiteiten boeken. U profiteert dan bovendien van een speciaal tarief. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content