Als eerste Belgische touroperator is Jetair erin geslaagd in een periode van 1 jaar meer dan 2 miljoen reizigers op vakantie te laten vertrekken.

De sterk toegenomen mobiliteit en de alsmaar groter wordende behoefte om op reis gaan zijn belangrijke oorzaken voor de groei van het aantal reizigers. Maar ook de verregaande democratisering van reizen ligt aan de basis van dit record.

Het aantal reizigers dat Jetair naar een vreemde bestemming bracht, is op amper 10 jaar tijd verdubbeld. De reisorganisator is via Jetair, VIP Selection, VTB Reizen, Sunjets.be en Jetairfly.com 40 jaar in ons land actief.

In die periode verzorgde hij 22 miljoen vakanties. Het gaat om vliegvakanties, autovakanties, sneeuwvakanties en citytrips. Zowel pakketvakanties als vliegtickets. Maar ook speciale reisformules, zoals Disneyland Parijs, verre rondreizen en vaarvakanties.

Dat binnen e?e?n jaar meer dan 2 miljoen mensen hun vertrouwen geven aan dezelfde reisorganisator is niet alleen een Belgische primeur. Het is ook de aanleiding om de 2 miljoenste reizigers in de bloemetjes te zetten als hij of zij heel binnenkort op reis vertrekt. (MS)

Als eerste Belgische touroperator is Jetair erin geslaagd in een periode van 1 jaar meer dan 2 miljoen reizigers op vakantie te laten vertrekken. De sterk toegenomen mobiliteit en de alsmaar groter wordende behoefte om op reis gaan zijn belangrijke oorzaken voor de groei van het aantal reizigers. Maar ook de verregaande democratisering van reizen ligt aan de basis van dit record. Het aantal reizigers dat Jetair naar een vreemde bestemming bracht, is op amper 10 jaar tijd verdubbeld. De reisorganisator is via Jetair, VIP Selection, VTB Reizen, Sunjets.be en Jetairfly.com 40 jaar in ons land actief. In die periode verzorgde hij 22 miljoen vakanties. Het gaat om vliegvakanties, autovakanties, sneeuwvakanties en citytrips. Zowel pakketvakanties als vliegtickets. Maar ook speciale reisformules, zoals Disneyland Parijs, verre rondreizen en vaarvakanties. Dat binnen e?e?n jaar meer dan 2 miljoen mensen hun vertrouwen geven aan dezelfde reisorganisator is niet alleen een Belgische primeur. Het is ook de aanleiding om de 2 miljoenste reizigers in de bloemetjes te zetten als hij of zij heel binnenkort op reis vertrekt. (MS)