Wintersportvakantie hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst vakantieregio Wildschönau in Oostenrijk.

Het authentieke hoogdal, dat hemelsbreed slechts 20 km van Kitzbühel verwijderd ligt, biedt gasten veel vakantie voor weinig geld. Duur of mondain is Wildschönau nooit geweest, maar wel prijsvriendelijk.

Accommodaties

Wie in een 4-sterren hotel verblijft betaalt per nacht in een 2-persoons kamer vanaf 47,- euro en vanaf 55,- euro inclusief halfpension.

Een week in een 3-sterren hotel, 6-daagse skipas en enkele extra's kost vanaf 386,- euro per persoon in een 2-persoons kamer.

Een vakantiewoning voor 4 personen is al te boeken vanaf 50,- euro per dag en een gezellig ontbijtpension kan voor 22,- euro geboekt worden.

Voordelig wintersportaanbod

Ook het aanbod rondom het skiën is in de Wildschönau betaalbaar. Zo kost een dagpas slechts 29,20 euro in het laagseizoen (32,40 euro in het hoogseizoen).

Wie het skigebied met een privéskileraar wil ontdekken, betaalt 150,- euro voor een hele dag. Ook de kinderskilessen zijn met 130,- euro per week zeer voordelig.

Dine-Around-arrangement

Geen zin tijdens de vakantie te moeten koken? Dan biedt de Wildschönau de oplossing met het Dine-Around-arrangement. Voor slechts 14,- euro geniet men van een 3-gangen menu. Tegoedbonnen zijn verkrijgbaar bij de VVV.

Het zonnige en sneeuwzekere hoogdal Wildschönau, bestaand uit de 4 kerkdorpen Niederau, Oberau, Thierbach en Auffach is met 26 skiliften en 70 km perfect geprepareerde skipistes bijzonder geschikt voor ontspannen skiën middenin een prachtige bergwereld.

De altijd goed bereikbare vakantieregio ligt niet ver van Kufstein en biedt naast de traditionele wintersport, ook voor genieters veel aanbod.

Wintersportvakantie hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst vakantieregio Wildschönau in Oostenrijk. Het authentieke hoogdal, dat hemelsbreed slechts 20 km van Kitzbühel verwijderd ligt, biedt gasten veel vakantie voor weinig geld. Duur of mondain is Wildschönau nooit geweest, maar wel prijsvriendelijk.Accommodaties Wie in een 4-sterren hotel verblijft betaalt per nacht in een 2-persoons kamer vanaf 47,- euro en vanaf 55,- euro inclusief halfpension. Een week in een 3-sterren hotel, 6-daagse skipas en enkele extra's kost vanaf 386,- euro per persoon in een 2-persoons kamer. Een vakantiewoning voor 4 personen is al te boeken vanaf 50,- euro per dag en een gezellig ontbijtpension kan voor 22,- euro geboekt worden.Voordelig wintersportaanbod Ook het aanbod rondom het skiën is in de Wildschönau betaalbaar. Zo kost een dagpas slechts 29,20 euro in het laagseizoen (32,40 euro in het hoogseizoen). Wie het skigebied met een privéskileraar wil ontdekken, betaalt 150,- euro voor een hele dag. Ook de kinderskilessen zijn met 130,- euro per week zeer voordelig.Dine-Around-arrangement Geen zin tijdens de vakantie te moeten koken? Dan biedt de Wildschönau de oplossing met het Dine-Around-arrangement. Voor slechts 14,- euro geniet men van een 3-gangen menu. Tegoedbonnen zijn verkrijgbaar bij de VVV. Het zonnige en sneeuwzekere hoogdal Wildschönau, bestaand uit de 4 kerkdorpen Niederau, Oberau, Thierbach en Auffach is met 26 skiliften en 70 km perfect geprepareerde skipistes bijzonder geschikt voor ontspannen skiën middenin een prachtige bergwereld. De altijd goed bereikbare vakantieregio ligt niet ver van Kufstein en biedt naast de traditionele wintersport, ook voor genieters veel aanbod.