Ontwerper Darek Pytlik hoopt met zijn doolhof het boek van Guinness World Records te halen. Tenzij er plots een gigantische dooi inzet, ziet het er naar uit dat dat zal lukken ook: met zijn oppervlakte van 2.500 vierkante meter is het Poolse labyrint maar liefst dubbel zo groot als het vorige grootste ijsdoolhof. Dat stond in 2010 in Buffalo.

Wie vast komt te zitten, hoeft gelukkig niet te wachten op warmer weer, want er zijn in de attractie allerlei tips te vinden die de juiste weg wijzen. (EK)

Bron: Mashable

Ontwerper Darek Pytlik hoopt met zijn doolhof het boek van Guinness World Records te halen. Tenzij er plots een gigantische dooi inzet, ziet het er naar uit dat dat zal lukken ook: met zijn oppervlakte van 2.500 vierkante meter is het Poolse labyrint maar liefst dubbel zo groot als het vorige grootste ijsdoolhof. Dat stond in 2010 in Buffalo. Wie vast komt te zitten, hoeft gelukkig niet te wachten op warmer weer, want er zijn in de attractie allerlei tips te vinden die de juiste weg wijzen. (EK)Bron: Mashable