Natuurliefhebbers voelen zich thuis op de kliffen, houden hun blik gericht op de top en zijn in voor een onvergetelijk avontuur. Kinderen houden van nature van klimmen en ook steeds meer volwassenen zijn in de ban van 'verticale uitdagingen'.

Montafon in Vorarlberg biedt uitstekende klimmogelijkheden voor zowel beginnende als ervaren klimmers. Er zijn twaalf klimpaden met verschillende moeilijkheidsgraden, zes klimparken en een klimhal.

Daniel Zangerl Montafon Tourismus GmbH
© Daniel Zangerl Montafon Tourismus GmbH

Verder is er het BergePLUS-programma dat de allerbeste klimtochten biedt. Professionele gidsen bieden tussen mei en oktober talloze mogelijkheden voor alle leeftijden: tijdens de klimdagen Rifa in Gaschurn en Latschau kan er worden geoefend met abseilen en kunnen klimpaden worden uitgeprobeerd. De klimdag in Latschau wordt in de zomer van 2016 twee keer per week gehouden.

Daniel Zangerl Montafon Tourismus GmbH
© Daniel Zangerl Montafon Tourismus GmbH

Een ander hoogtepunt in het BergePLUS-weekprogramma is de Röbischlucht-klim. De klimpaden zijn geschikt voor kinderen vanaf acht jaar met een lengte vanaf 1 meter 30.

Ook nieuw in het programma is dat enthousiaste klimmers van alle leeftijden zich op zondag, maandag en woensdag kunnen vermaken in de frisse lucht van klimpark Fun Forest in Gargellen. Het bijzondere hier is dat elk station wordt begeleid door een ervaren gids, zodat klein (vanaf zes jaar) en groot zich hier altijd zeker kunnen voelen.

Daniel Zangerl Montafon Tourismus GmbH
© Daniel Zangerl Montafon Tourismus GmbH

Bij iedere reservering tussen mei en oktober bij een van de meer dan 200 BergePLUS-bedrijven is het uitgebreide BergePLUS-programma inbegrepen.

Meer informatie: www.montafon.at

Natuurliefhebbers voelen zich thuis op de kliffen, houden hun blik gericht op de top en zijn in voor een onvergetelijk avontuur. Kinderen houden van nature van klimmen en ook steeds meer volwassenen zijn in de ban van 'verticale uitdagingen'. Montafon in Vorarlberg biedt uitstekende klimmogelijkheden voor zowel beginnende als ervaren klimmers. Er zijn twaalf klimpaden met verschillende moeilijkheidsgraden, zes klimparken en een klimhal. Verder is er het BergePLUS-programma dat de allerbeste klimtochten biedt. Professionele gidsen bieden tussen mei en oktober talloze mogelijkheden voor alle leeftijden: tijdens de klimdagen Rifa in Gaschurn en Latschau kan er worden geoefend met abseilen en kunnen klimpaden worden uitgeprobeerd. De klimdag in Latschau wordt in de zomer van 2016 twee keer per week gehouden. Een ander hoogtepunt in het BergePLUS-weekprogramma is de Röbischlucht-klim. De klimpaden zijn geschikt voor kinderen vanaf acht jaar met een lengte vanaf 1 meter 30.Ook nieuw in het programma is dat enthousiaste klimmers van alle leeftijden zich op zondag, maandag en woensdag kunnen vermaken in de frisse lucht van klimpark Fun Forest in Gargellen. Het bijzondere hier is dat elk station wordt begeleid door een ervaren gids, zodat klein (vanaf zes jaar) en groot zich hier altijd zeker kunnen voelen.Bij iedere reservering tussen mei en oktober bij een van de meer dan 200 BergePLUS-bedrijven is het uitgebreide BergePLUS-programma inbegrepen. Meer informatie: www.montafon.at