Zes langlaufpistes in de Oostkantons zijn open, met name die op de Signal de Botrange, Baraque Michel, Weywertz, Elsenborn, Loscheimbragen en Ferme Libert. Er ligt een laag van meer dan 10 centimeter sneeuw, zo maakte het toeristisch agentschap voor de regio bekend.

In de provincie Luik kan er geskied worden in de buurt van Thier des Rexhons (Spa).

En ook in het zuiden van het land, in de provincie Luxemburg, kan er gelanglauft en geskied worden, met name aan de Baraque Fraiture en in Chiny en Anlier.

In Henegouwen, meer bepaald in Chimay, ligt er zelfs bijna 20 centimeter sneeuw. Er kan gelanglauft worden op de piste van Rièzes. In Namen, in Vresse-sur-Semois, is de piste Conrad open.

Toeristen moeten dan wel ter plaatse geraken, de wegen liggen er immers gevaarlijk glad bij. (Belga/MS)

Zes langlaufpistes in de Oostkantons zijn open, met name die op de Signal de Botrange, Baraque Michel, Weywertz, Elsenborn, Loscheimbragen en Ferme Libert. Er ligt een laag van meer dan 10 centimeter sneeuw, zo maakte het toeristisch agentschap voor de regio bekend. In de provincie Luik kan er geskied worden in de buurt van Thier des Rexhons (Spa). En ook in het zuiden van het land, in de provincie Luxemburg, kan er gelanglauft en geskied worden, met name aan de Baraque Fraiture en in Chiny en Anlier. In Henegouwen, meer bepaald in Chimay, ligt er zelfs bijna 20 centimeter sneeuw. Er kan gelanglauft worden op de piste van Rièzes. In Namen, in Vresse-sur-Semois, is de piste Conrad open. Toeristen moeten dan wel ter plaatse geraken, de wegen liggen er immers gevaarlijk glad bij. (Belga/MS)