De groep Pierre & Vacances denkt reeds aan je volgende wintervakantie. Surf naar Pierre & Vacances en ontdek er de beste bestemmingen en aanbiedingen voor de komende winter.

Je hoeft enkel je vakantiedatum in te vullen en de beste aanbiedingen verschijnen op je scherm. Je hebt de keuze tussen meer dan 35 bestemmingen en een honderdtal residenties, waarvan bijna 70% met een rechtstreekse toegang tot de skipistes.

P&V biedt ook een sneeuwgarantie op de merken Pierre & vacances en Maeva: 'snow or your money back'

P&V staat voor 4 merken in de winterbestemmingen:

Pierre & Vacances (37) voor een zorgeloze familievakantie in een residentie, appartement of volledig uitgeruste chalet. Diensten à la carte (restaurant, babyset, bakker...) en nieuwe bestemmingen zoals Courchevel en Les Menuires.

Latitudes Hotels (5). De hotelformule met het hoogste comfort en service. In samenwerking met Thalgo Laboratoria bieden de Latitudes hotels een compleet verwen- en relaxatieaanbod: spa met jacuzzi, sauna, hammam, fitnesszaal en zwembad. Een nieuwe manier om te genieten van de bergen en skiplezier te rijmen met welzijn. Deze winter wordt een nieuwe bestemming toegevoegd aan de Latitudes hotels in de Savoie: hotel 'Golf de Courchevel'.

Maeva (57). Vakantieresidenties met animatie à la carte. Maeva legt het accent op gezelligheid en ontspanning. Het aanbod werd uitgebreid met een nieuwe residentie in Les Menuires, eveneens met rechtstreekse toegang tot de skipistes.

Résidences MGM (10). Prestigieuze residenties waarin comfort, authenticiteit, stijl, verfijning en persoonlijke service de vaste ingrediënten zijn. Résidences MGM werkt samen met welness-specialist Algotherm, en biedt gelaats- en lichaamsverzorgingen voor man en vrouw. Er is eveneens vrije toegang tot de ontspanningsruimten: verwarmd binnenzwembad, relaxatiezaal, cardiotraining, sauna, hammam.

Informatie
Pierre & Vacances

De groep Pierre & Vacances denkt reeds aan je volgende wintervakantie. Surf naar Pierre & Vacances en ontdek er de beste bestemmingen en aanbiedingen voor de komende winter.Je hoeft enkel je vakantiedatum in te vullen en de beste aanbiedingen verschijnen op je scherm. Je hebt de keuze tussen meer dan 35 bestemmingen en een honderdtal residenties, waarvan bijna 70% met een rechtstreekse toegang tot de skipistes.P&V biedt ook een sneeuwgarantie op de merken Pierre & vacances en Maeva: 'snow or your money back'P&V staat voor 4 merken in de winterbestemmingen:Pierre & Vacances (37) voor een zorgeloze familievakantie in een residentie, appartement of volledig uitgeruste chalet. Diensten à la carte (restaurant, babyset, bakker...) en nieuwe bestemmingen zoals Courchevel en Les Menuires.Latitudes Hotels (5). De hotelformule met het hoogste comfort en service. In samenwerking met Thalgo Laboratoria bieden de Latitudes hotels een compleet verwen- en relaxatieaanbod: spa met jacuzzi, sauna, hammam, fitnesszaal en zwembad. Een nieuwe manier om te genieten van de bergen en skiplezier te rijmen met welzijn. Deze winter wordt een nieuwe bestemming toegevoegd aan de Latitudes hotels in de Savoie: hotel 'Golf de Courchevel'.Maeva (57). Vakantieresidenties met animatie à la carte. Maeva legt het accent op gezelligheid en ontspanning. Het aanbod werd uitgebreid met een nieuwe residentie in Les Menuires, eveneens met rechtstreekse toegang tot de skipistes.Résidences MGM (10). Prestigieuze residenties waarin comfort, authenticiteit, stijl, verfijning en persoonlijke service de vaste ingrediënten zijn. Résidences MGM werkt samen met welness-specialist Algotherm, en biedt gelaats- en lichaamsverzorgingen voor man en vrouw. Er is eveneens vrije toegang tot de ontspanningsruimten: verwarmd binnenzwembad, relaxatiezaal, cardiotraining, sauna, hammam.InformatiePierre & Vacances