Pay as you Wish in dit rioolbuizenhotel in Oostenrijk

© Reuters

In dasparkhotel in het Oostenrijkse plaatsje Ottersheim betalen de gasten zoveel als ze willen voor een overnachting in een als hotelkamer ingerichte rioolbuis.

In dasparkhotel in het Oostenrijkse plaatsje Ottersheim betalen de gasten zoveel als ze willen voor een overnachting in een als hotelkamer ingerichte rioolbuis. De drie van gerecycleerd beton gemaakte hotelkamers staan in het Bernepark in Ottersheim, een plaatsje in de provincie Opper-Oostenrijk in het noorden van Oostenrijk. De buizen zijn twee meter breed en 2,5 meter lang, precies groot genoeg voor een tweepersoonsbed. Alhoewel de kamertjes niet voorzien zijn van veel luxe, is alles wat moderne gasten hebben aanwezig: een ergnomisch bed, warme wollen dekens, ruimte om de bagage op te bergen en stroom om de meegebrachte electronica op te laden. Toiletten en douches zijn op 100 meter van de buizen in het park te vinden.

Hotelgasten reserveren van tevoren een kamer via dasparkhotel reservation. Ze krijgen daarna een persoonlijke code toegstuurd waarmee ze de deur kunnen openen. Het hotel werkt met het Pay as you Wish principe wat inhoudt dat gasten zelf bepalen hoeveel geld ze achter willen laten na hun overnachting.

Het dasparkhotel is geopend van 1 mei tot 1 oktober. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content