Brussels Airlines biedt door het winterweer reizigers met een vliegtuigticket voor vandaag/woensdag de mogelijkheid aan om hun ticket om te ruilen voor een andere datum of een latere vlucht.

Die actie geldt bovendien ook voor reizigers die woensdag hun vlucht gemist hebben door problemen op de weg. Dat meldt de luchtvaartmaatschappij.

Brussels Airlines onderneemt naar eigen zeggen voor de vierde keer deze actie door de extreme weersomstandigheden deze winter in België. Op het nummer 078/18.88.89 kunnen reizigers terecht.

Belga

Brussels Airlines biedt door het winterweer reizigers met een vliegtuigticket voor vandaag/woensdag de mogelijkheid aan om hun ticket om te ruilen voor een andere datum of een latere vlucht. Die actie geldt bovendien ook voor reizigers die woensdag hun vlucht gemist hebben door problemen op de weg. Dat meldt de luchtvaartmaatschappij. Brussels Airlines onderneemt naar eigen zeggen voor de vierde keer deze actie door de extreme weersomstandigheden deze winter in België. Op het nummer 078/18.88.89 kunnen reizigers terecht. Belga