Een toestel van luchtvaartmaatschappij Transavia steeg omstreeks 6.25 uur op met als bestemming de Portugese stad Porto. Voor het vertrek gaf de brandweer het vliegtuig een watersaluut.

De activiteiten op de luchthaven zullen zeer geleidelijk op toerental komen. Vrijdag wordt een 70-tal vliegbewegingen verwacht en een 8.000-tal passagiers. Dat is ruwweg een tiende van de normale activiteiten.

Luchthaven Orly werd op 31 maart gesloten voor commerciële vluchten, nadat door het coronavirus het vliegverkeer nagenoeg tot stilstand was gekomen. De vluchten van en naar Parijs werden gebundeld op de luchthaven Charles de Gaulle.

Een toestel van luchtvaartmaatschappij Transavia steeg omstreeks 6.25 uur op met als bestemming de Portugese stad Porto. Voor het vertrek gaf de brandweer het vliegtuig een watersaluut. De activiteiten op de luchthaven zullen zeer geleidelijk op toerental komen. Vrijdag wordt een 70-tal vliegbewegingen verwacht en een 8.000-tal passagiers. Dat is ruwweg een tiende van de normale activiteiten. Luchthaven Orly werd op 31 maart gesloten voor commerciële vluchten, nadat door het coronavirus het vliegverkeer nagenoeg tot stilstand was gekomen. De vluchten van en naar Parijs werden gebundeld op de luchthaven Charles de Gaulle.