In de Kitzbüheler Alpen kunt u deze winter verschillende uitdagende skitochten maken in de poedersneeuw buiten de geprepareerde pistes, zoals de driedaagse Ski-Transalp.

Deze 447 kilometer lange tocht voert door de skigebieden Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental en Kitzbühel. Drukke pistes worden omzeild en verse sneeuw zoveel mogelijk opgezocht. De tocht is geschikt voor ervaren en minder ervaren skiërs die over een goede basistechniek beschikken.

Voor een driedaags arrangement inclusief begeleiding door een deskundige gids, twee overnachtingen in een berghut op basis van halfpension, bagagetransport en de Kitzbüheler Alpen AllStarCard skipas betaalt u 485 euro.

Maaike Schwering

In de Kitzbüheler Alpen kunt u deze winter verschillende uitdagende skitochten maken in de poedersneeuw buiten de geprepareerde pistes, zoals de driedaagse Ski-Transalp. Deze 447 kilometer lange tocht voert door de skigebieden Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental en Kitzbühel. Drukke pistes worden omzeild en verse sneeuw zoveel mogelijk opgezocht. De tocht is geschikt voor ervaren en minder ervaren skiërs die over een goede basistechniek beschikken. Voor een driedaags arrangement inclusief begeleiding door een deskundige gids, twee overnachtingen in een berghut op basis van halfpension, bagagetransport en de Kitzbüheler Alpen AllStarCard skipas betaalt u 485 euro. Maaike Schwering