Dankzij AirBnB kunnen fanaten van de HBO- hitserie op vakantie in de fantasierijke wereld van Westeros. AirBnB, het platform waarop reizigers en verhuurders van accommodaties elkaar treffen, heeft op zijn blog een lijst van verblijfplaatsen opgegeven nabij filmlocaties waar de serie wordt opgenomen.

Vakantiegangers kunnen ronddwalen in een kasteel in Ierland, overnachten in een Bedoeïenentent in Marokko of genieten van het uitzicht op de Kroatische kustlijn vanuit een gezellig appartement. En wie weet valt er een handtekening te bemachtigen van een van de sterren uit de serie. (FDC)

Dankzij AirBnB kunnen fanaten van de HBO- hitserie op vakantie in de fantasierijke wereld van Westeros. AirBnB, het platform waarop reizigers en verhuurders van accommodaties elkaar treffen, heeft op zijn blog een lijst van verblijfplaatsen opgegeven nabij filmlocaties waar de serie wordt opgenomen.Vakantiegangers kunnen ronddwalen in een kasteel in Ierland, overnachten in een Bedoeïenentent in Marokko of genieten van het uitzicht op de Kroatische kustlijn vanuit een gezellig appartement. En wie weet valt er een handtekening te bemachtigen van een van de sterren uit de serie. (FDC)