Overnachten in een luxehotel voor een paar tientjes

Op dinsdag 4 november om 10.00 uur, gaat de HotelWeek van start. Een week lang kunt u een overnachting boeken in een luxehotel voor slechts een paar tientjes: 25 euro in een viersterrenhotel en voor 35 euro in een vijfsterrenhotel.

Op dinsdag 4 november om 10.00 uur, gaat de HotelWeek van start. Een week lang kunt u een overnachting boeken in een luxehotel voor slechts een paar tientjes: 25 euro per persoon in een viersterrenhotel en voor 35 euro per persoon in een vijfsterrenhotel.

De HotelWeek is een initatief van HotelSpecials.be en is bedoeld om Belgen kennis te laten maken met luxe sterrenhotels voor een lage prijs.

Dit jaar is er keus uit bijna 300 hotels in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. Van 4 tot en met 11 november is het mogelijk om gebruik te maken van het aanbod. De geheel vernieuwde website maakt het boeken van een hotelkamer nog eenvoudiger.

Luxe overnachten tijdens Nieuwjaar

Dankzij de HotelWeek kunnen Belgen het nieuwe jaar goed beginnen. De aankomstdatum van de HotelWeek is van 31 december 2014 t/m 11 januari 2015.

Nieuwjaar kunt u bijvoorbeeld vieren in Den Haag of Düsseldorf. Andere topbestemmingen waar u tijdens de HotelWeek kan overnachten zijn Antwerpen, Berlijn, en Amsterdam.

Nog meer luxe wordt er geboden met de VIP-arrangementen. Deze zijn te boeken vanaf 50 euro per persoon. De arrangementen bestaan uit bijvoorbeeld een upgrade naar een luxere kamer, toegang tot het wellness center of een fles prosecco op de kamer.

Prijzen zijn op basis van 2-persoonsbezetting, exclusief servicekosten en eventuele toeristenbelasting. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content