Op dinsdag 5 november gaat de 5e editie van HotelWeek van start. Een week lang kan heel België via HotelWeek.be luxe vier- en vijfsterrenhotels boeken voor een paar tientjes.

Tijdens de HotelWeek kunt u voor 25 euro per persoon per nacht inclusief ontbijt in een viersterrenhotel overnachten en voor 35 euro in een vijfsterrenhotel.

Oostenrijk doet dit jaar voor het eerst mee naast de reeds deelnemende landen België, Nederland, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Ook nieuw is de mogelijkheid om een overnachting te boeken tijdens Nieuwjaar. Met ruim 265 deelnemende hotels is de diversiteit van HotelWeek groter dan ooit.

Groter aanbod dan ooit

De 5e editie van HotelWeek.be wordt getypeerd door het grote kwaliteitsaanbod. Het aanbod van vijfsterrenhotels is gestegen naar 24 hotels, de tophotels van vorig jaar zijn behouden én er zijn hotels bijgekomen die voor het eerst meedoen.

Het vijfsterrenhotel Mainport Design Rotterdam is bijvoorbeeld nieuw in de lijst en vijfsterrenhotel Nikko Düsseldorf doet ook weer mee aan HotelWeek.

Nog meer luxe wordt er geboden met de VIP-arrangementen. Deze bestaan uit bijvoorbeeld een upgrade naar een luxere kamer, toegang tot het wellness center of een fles pro secco op de kamer.

Naast overnachten in de Benelux, Duitsland of Frankrijk kunt u dit jaar ook hotels in Oostenrijk boeken. Topbestemmingen Brussel, Keulen, Düsseldorf en Amsterdam komen uiteraard weer in de lijst voor. Nog een vernieuwing aan deze editie is de mogelijkheid om te overnachten tijdens Nieuwjaar.

HotelWeek 2014 start 5 november 10.00 uur

De boekingssite van HotelWeek 2014 wordt dinsdag 5 november 2013 10.00 uur gelanceerd. Op dat moment worden alle deelnemende hotels bekendgemaakt. Tot dinsdag 12 november 2013 18.00 uur is het mogelijk om een luxe verblijf te boeken.

De aankomstperiode is van dinsdag 31 december 2013 t/m zondag 12 januari 2014. HotelWeek.be biedt viersterrenhotels voor 25 euro en vijfsterrenhotels voor 35 euro per persoon per nacht, inclusief ontbijt. VIP-arrangementen zijn te boeken vanaf 50 euro per persoon. Prijzen zijn op basis van 2-persoonsbezetting, exclusief reserveringskosten. (MS)

Op dinsdag 5 november gaat de 5e editie van HotelWeek van start. Een week lang kan heel België via HotelWeek.be luxe vier- en vijfsterrenhotels boeken voor een paar tientjes. Tijdens de HotelWeek kunt u voor 25 euro per persoon per nacht inclusief ontbijt in een viersterrenhotel overnachten en voor 35 euro in een vijfsterrenhotel. Oostenrijk doet dit jaar voor het eerst mee naast de reeds deelnemende landen België, Nederland, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Ook nieuw is de mogelijkheid om een overnachting te boeken tijdens Nieuwjaar. Met ruim 265 deelnemende hotels is de diversiteit van HotelWeek groter dan ooit. Groter aanbod dan ooit De 5e editie van HotelWeek.be wordt getypeerd door het grote kwaliteitsaanbod. Het aanbod van vijfsterrenhotels is gestegen naar 24 hotels, de tophotels van vorig jaar zijn behouden én er zijn hotels bijgekomen die voor het eerst meedoen. Het vijfsterrenhotel Mainport Design Rotterdam is bijvoorbeeld nieuw in de lijst en vijfsterrenhotel Nikko Düsseldorf doet ook weer mee aan HotelWeek. Nog meer luxe wordt er geboden met de VIP-arrangementen. Deze bestaan uit bijvoorbeeld een upgrade naar een luxere kamer, toegang tot het wellness center of een fles pro secco op de kamer. Naast overnachten in de Benelux, Duitsland of Frankrijk kunt u dit jaar ook hotels in Oostenrijk boeken. Topbestemmingen Brussel, Keulen, Düsseldorf en Amsterdam komen uiteraard weer in de lijst voor. Nog een vernieuwing aan deze editie is de mogelijkheid om te overnachten tijdens Nieuwjaar. HotelWeek 2014 start 5 november 10.00 uur De boekingssite van HotelWeek 2014 wordt dinsdag 5 november 2013 10.00 uur gelanceerd. Op dat moment worden alle deelnemende hotels bekendgemaakt. Tot dinsdag 12 november 2013 18.00 uur is het mogelijk om een luxe verblijf te boeken. De aankomstperiode is van dinsdag 31 december 2013 t/m zondag 12 januari 2014. HotelWeek.be biedt viersterrenhotels voor 25 euro en vijfsterrenhotels voor 35 euro per persoon per nacht, inclusief ontbijt. VIP-arrangementen zijn te boeken vanaf 50 euro per persoon. Prijzen zijn op basis van 2-persoonsbezetting, exclusief reserveringskosten. (MS)